El grup infantil The Bling’s, de l’escola de dansa urbana Cirqs Dance Studio, va guanyar el campionat Hip Hop International Spain (HHIS) que es va disputar el 21 d’abril al pavelló olímpic de Badalona. Amb aquest triomf, el conjunt s’ha classificat per participar al Campionat Internacional de hip hop que se celebrarà a Phoenix (Arizona) del 5 a l’11 d’agost i que acull els millors grups del món. Al certamen de Badalona van participar grups d’arreu de l’estat espanyol i aquesta era la primera vegada que els grups d’infantil podien classificar-se per al mundial. A més de la victòria de les petites, el grup Varsity Bloom –de la categoria d’adults– va quedar en quarta posició, mentre que Essencial Kid’s –de la categoria júnior– va aconseguir la cinquena. “Estem molt orgulloses del resultat i del treball realitzat pels tres grups”, ha dit Bea Cervero, que dirigeix l’escola juntament amb Lourdes Morote.

The Bling’s està format per 9 nenes d’entre 10 i 11 anys: Ainhoa Jiménez, Helena Ortega, Iraia Vives, Emma Suárez, Maria Villaitodo,  Lucía Ávila,  Judith Hernández, Xènia López i Laura Fau. El principal obstacle per participar al mundial és l’econòmic ja que es tracta d’un viatge molt costós que no cobreix l’organització del certamen. “Entre les famílies i l’escola intentarem recaptar fons per sufragar les despeses com ara l’organització d’algun esdeveniment”, ha comentat Morote. L’escola va iniciar la temporada de competicions el 15 d’abril a l’11è Campionat Nacional Valo’s Style, on els tres grups van obtenir el primer, el segon i el tercer premi, respectivament, de les diferents categories.

 

 

Full Story:  https://www.laveu.cat/cultura.cfm/id/596585/the-bling_s-es-classifica-anar-campionat-mundial-hip-hop-als-estats-units.htm