„Steagul României flutură pe scena lumii, alături de alte peste 55 de steaguri ale globului! ”, ne-a spus solista Anita Mihăieş, prezentă în aceste zile la Arizona alături de Ritm-On-Stage.

„Românii noștri s-au calificat în semifinala Campionatului Mondial de Dans HipHop (WORLD HipHop Dance Championship), categoria adulţi! Steagul României flutura pe scena lumii, alături de alte peste 55 de steaguri ale globului! În ciuda oricăror obstacole, a greutăților, a lipsei de susținere din partea autorităților, orădenii noștri au bifat o performanța la nivel mondial și au nevoie de susținerea noastră!
E timpul să deschidem ochii, să începem să ne apreciem adevăratele valori,să vedem că există și români cu care ne putem mândri! Ritm-On-Stage chiar merită toată aprecierea și susținerea noastră! Îi felicitam și pe arădenii de la X Style Kids pentru calificarea in semifinalele categoriei de Juniori! „, a precizat Anita Mihăieş, care adesea urcă pe scenă în compania Ritm-On-Stage.

Tinerii dansatori orădeni ai trupei  Ritm-On-Stage Dance Crew  au reușit performanța de a câștiga Campionatul National de Hip Hop (Hip Hop International) .Rezultatul i-a urcat pe primul loc al podiumului, și totodată, i-a calificat la etapa mondială a concursului-  World Hip Hop Dance Championship 2017, care are loc acum în Statele Unite ale Americii, în Arizona. Tinerii sunt îndrumați de către coregraful și liderul trupei, Edward Babics, și au nevoie de toată  susținerea noastră pentru ca eforturile și dedicarea lor pentru dans să fie răsplătite și pentru a reprezenta cu succes România.

 

 

Full Story: http://www.bihon.ro/in-semifinala-cm-de-hip-hop-arizona/1881027