Trupele marca Switch au devenit încet dar sigur printre cele mai renumite din România şi au confirmat acest lucru şi la această ediţie a Campionatului Naţional Hip Hop International România.

După numeroase trofee cucerite la competiţii naţionale şi internaţionale, anul acesta au participat la Campionatul Naţional cu 3 formaţii şi anume: Switch Girls, Switch Uppers şi Switch Wannabe.

Swicth Wannabe, formaţie care şi-a cucerit individualitatea şi identitatea confirmând pe scenă în numeroase rânduri, desprinzându-se de eticheta de pepinieră, a obţinut locul 3 la categoria Juniors. Switch Uppers, formaţia care anul trecut a reprezentat cu succes România la Campionatele Mondiale Hip Hop International, a obţinut locul 2 la categoria Varsity. Switch Girls, o formaţie în continuă creştere, dezvoltare şi progres, tocmai a schimbat categoria de vârstă şi a reuşit să cucerească din primul an titlul de Campioni Naţionali, ocupând locul 1 la categoria Varsity.

Renata Veszi, Coregrafă Hip Hop de renume şi Arbitru Internaţional de Elită HHI, este o mamă model, o pedagoagă care se reinventează constant şi care nu refuză colaborările de orice fel. A reuşit să depăşească o sumedenie de bariere şi de momente grele de-a lungul carierei şi tot timpul a revenit în forţă şi a ridicat constant ştacheta.

Pentru formaţiile Switch urmează o nouă perioadă de pregătire pentru alte competiţii majore şi în acelaşi timp încep demersurile pentru reprezentarea României la Campionatele Mondiale Hip Hop International 2017, care de această dată se vor desfăşura în Phoenix, Arizona.

Pentru că în numeroase rânduri au confirmat şi au excelat chiar şi pentru că, costurile unei astfel de deplasări sunt foarte ridicate şi de cele mai multe ori suportate de către părinţi şi familie, vă recomandăm călduros să susţineţi trupele Switch pentru a reprezenta cu succes Oradea şi România la Campionatele Mondiale. Pentru sponsorizări, donaţii, suport şi sprijin de orice fel, o puteţi contacta direct pe coregrafa lor, Renata Veszi.

Le dorim mult succes în activitatea lor, să ne reprezinte cu mândrie la orice eveniment şi competiţie şi să ridice steagul României cât mai sus în cadrul ediţiei 2017 a Campionatului Mondial.

 

 

Full Story: http://www.bihon.ro/3-2-1-switch/1804428