Το Hip Hop International Greece κουνάει για 9η συνεχόμενη χρονιά την πόλη
Ο θεσμός για τους λάτρεις του hip hop χορού έρχεται και φέτος για ένατη σερί χρονιά στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού. Το HipHop International Greece, η διοργάνωση του BOTY Balkans Headoffice που λειτουργεί ως πόλος έλξης για όσους αγαπούν το hip hop και τις χορευτικές κινήσεις, ταράζει τα νερά. Τι θα συμβεί φέτος;

Μετά την περυσινή τεράστια επιτυχία, ο ελληνικός προκριματικός του κορυφαίου διαγωνισμού αναμένεται φέτος ιδιαίτερα εντυπωσιακός, καθώς οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα hip hop χορογραφίας που θα διεξαχθεί στο Φοίνιξ των Η.Π.Α. Οι Αμερικάνοι διοργανωτές είναι επίσης υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο TV show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού, στην οδό Στεφάνου Δέλτα 15. Ομάδες από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες θα αναμετρηθούν παρουσιάζοντας hip hop χορογραφίες διάρκειας 2 λεπτών. Η ένταση αναμένεται να ανέβει στο Θέατρο του Κολλεγίου και η τελική μάχη θα είναι σκληρή, αφού οι προσπάθειες όλου του χρόνου θα κριθούν σε μόλις 2 λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

10 χρόνια Arc for Dance Festival. Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού της Αθήνας επιστρέφει

10 χρόνια Arc for Dance Festival. Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού της Αθήνας επιστρέφει

Η κριτική επιτροπή φέτος θα προσθέσει στο διαγωνισμό ιδιαίτερο κύρος καθώς αποτελείται από σπουδαία ονόματα της διεθνούς σκηνής, όπως οι Shay Latukolan (NetherLands), Oriana (New Zealand), Omar Paloma (USA), Del Mak (UK), Meg Vasselli (Italy), Kris (Italy) και Paul Gheorghe (Romania).

Οι αναγνωρισμένοι χορευτές θα κληθούν να ανακηρύξουν τις καλύτερες χορογραφίες για τις ηλικίες 7-12, 13-17 και 18+, ενώ φέτος θα αναμετρηθούν υποψήφιοι και στην εντυπωσιακή κατηγορία MEGA CREW, στην οποία η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 15 μέχρι 40 άτομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Σάσα Βαλτς συγκλονίζει την Αθήνα για 48 ώρες

Η Σάσα Βαλτς συγκλονίζει την Αθήνα για 48 ώρες

Οι νικητές θα κερδίσουν σημαντικά έπαθλα από τους υποστηρικτές του διαγωνισμού και βεβαίως οι 3 καλύτερες χορογραφίες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, στο Φοίνιξ. Όσοι βρεθούν στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών – Ψυχικού πέρα από το διαγωνιστικό μέρος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακά shows από χορευτές παγκόσμιας κλάσης, καθώς και από τους ίδιους τους κριτές.

INFO:

Έναρξη:13:00

Είσοδος:15€

Προπώληση εισιτηρίων στα official καταστήματα της Vans στο The Mall Athens & στο Athens Metro Mall. Ηλεκτρονικά μπορείτε να προμηθευτείτε από το www.ghettoblaster.gr

 

 

Full Story: http://www.athensvoice.gr/greece/428252_erhetai-gia-9i-synehomeni-fora-hip-hop-international-greece