Ο κορυφαίος διαγωνισμός Hip Hop χορογραφίας, επιστρέφει και φέτος

Ο κορυφαίος διαγωνισμός Hip Hop χορογραφίας με τίτλο Hip Hop International θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επίσημο προκριματικό στην Κύπρο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στην Αμερική. Οι Αμερικανοί διοργανωτές είναι υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο TV show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Ομάδες από όλες τις πόλεις της Κύπρου θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας στην κριτική επιτροπή Hip Hop χορογραφίες διάρκειας 2 λεπτών. Οι κριτική επιτροπή θα ανακηρύξει τους Παγκύπριους Πρωταθλητές Hip Hop για το 2018 στις 3 ηλικιακές κατηγορίες : 7–12, 13–17, 18+ .

Τέλος θα υπάρξει η εντυπωσιακή κατηγορία MEGA CREW όπου οι ομάδες θα αποτελούνται από 15 μέχρι 40 άτομα.

Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς και οι 3 πρώτες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς του Phoenix (USA)!

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος , οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά special shows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές όπου θα είναι και κριτές του διαγωνισμού.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 11 Μαρτίου θα διοργανωθούν σεμινάρια χoρού.

Mάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Full Story: http://www.timeoutcyprus.com/article/30106/i-leykosia-ton-martio-tha-horepsei-se-rythmoys-hip-hop