* Lil Style a câştigat Dance It Out Constanţa 2016 la categoria tineri * la fel ca în 2014, brăilenii sunt calificaţi pentru Campionatul Mondial Hip Hop International, care are loc în august, în SUA * “Poate în acest an visul de a ajunge în America va deveni realitate”, spune coregrafa Liliana Stan

Sâmbătă, 14 mai, dansatorii brăileni de la Lil Motion Dance School au obţinut rezultate deosebite la Dance It Out Constanţa 2016, eveniment organizat la Casa de Cultură. Clubul de dans brăilean s-a prezentat cu două formaţii, New Lil şi Lil Style, iar ambele au avut prestaţii care le-au propulsat pe podium: New Lil s-a clasat pe locul al treilea la categoria copii, iar colegii lor de la Lil Style au câştigat concursul la categoria tineri.

“Rezultatele au fost foarte bune, asta în condiţiile în care juriul concursului a fost format din oameni ale căror nume sunt cunoscute în lumea dansului, Lil’Jazz (Brazilia), Lil’ Amok (Germania) şi Kofie Da Vibe (Germania). Formaţia Lil Style a reuşit să mai adune încă 400 euro şi încearcă în continuare să găsească sponsorizări pentru a putea face deplasarea la Campionatul Mondial Hip Hop International care are loc în august, în America. Poate în acest an visul de a ajunge în America va deveni realitate. Pe această cale rugăm oamenii de bine să ne acorde încrederea lor şi suport financiar pentru nişte sportivi cu rezultate excepţionale. La autorităţi nu am găsit înţelegere şi susţinere, la fel ca în 2014 când aceeaşi formaţie a obţinut calificarea în America şi nu a putut face deplasarea din motive financiare. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine şi de şcoala pe care o conduc”, a declarat Liliana Stan, coregrafa clubului brăilean de dans.

În altă ordine de idei, în luna aprilie, Liliana Stan, coregraf şi manager Lil Motion Dance School, a participat cu formaţia Lil Style la concursul organizat de Kiss FM Dance Crew, unde din 64 de formaţii participante a reuşit să obţină unul din cele două premii puse în joc, premiul special. În afară de cei 500 de euro aferenţi distincţiei primite, Lil Style a fost învitată să evolueze la Bucureşti, în în Piaţa Constituţiei, în faţa a peste 10.000 de oameni.

“A fost o mare onoare pentru noi. Acesta a fost primul pas spre Campionatul Mondial Hip Hop International din America”, a mai spus Liliana Stan.

 

Original Story: http://www.obiectivbr.ro/lil-motion-dance-school-incanta-publicul-din-romania_id115400